Зареждане

Джоунс отряза Рейес и избра Блахович

Джоунс отряза Рейес и избра Блахович
Публикувано на: Април 18, 2020 в 13:59 ч
Джон Джоунс не се впечатлява от твърденията на Доминик Рейес. Преди няколко дни Рейес сподели, че всички искат реванш с Джонс, но шампиона се скатава и бави нещата. Доминик настоява да има още една битка, след като първата завърши по противоречив начин с решение. "Bones" обаче няма никакво намерение да влиза в клетката с Рейес и предпочита да мери сили с Ян Блахович.

Джоунс е готов да отиде в Полша, за да се бие с Блахович, който бил свежа мръвка. Блахович е бивш шампион в полутежка категория на KSW и се намира в серия от победи. В своята последна битка Ян нокаутира Кори Андерсън през февруари тази година и предизвика Джоунс, който прие битката. Явно шампиона наистина е готов за поляка и отряза Рейес. Ето какво написа Джоунс в социалните мрежи:


Сега излиза, че се страхувам от здрава битка, така ли ? Сигурен съм, че го надиграх всичките 25 минути. Когато си световен шампион трябва да търсиш свежа мръвка по различите държави. Чувствам, че трябва да отида и да опитам черешите в Полша. Не съм го правил досега. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес