Зареждане

Доминик Рейес: Всички искаме реванш, но Джоунс го бави

Доминик Рейес: Всички искаме реванш, но Джоунс го бави
Публикувано на: Април 17, 2020 в 09:52 ч
Доминик Рейес все още вярва, че е бил обран от съдиите в битката си с Джон Джоунс и настоява за реванш. Двамата се биха през февруари в Тексас, където си спретнаха равностойна среща. Битката стигна до решение, което беше в полза на Джоунс, но никой не беше доволен от решението, с изключение на шампиона и неговия щаб. Тогава Дейна Уайт също не беше сигурен кой победи, но загатна, че клони към Рейес.

Доминик загуби непобедения си статут, но спечели доста фенове с представянето си. Наскоро шампиона пак се забърка в проблеми със закона и не е ясно какви действия ще предприемат UFC спрямо него. Организацията иска да направят реванш с Рейес, който също го иска. "The Devastator" споделя, че на 90% ще видим втора среща тази година. Ето какво още каза Доминик пред MMA Junkie:


Знам, че UFC го искат. Аз също го искам. Проблемът в момента е с Джон Джоунс. Очевидно в социалните мрежи той ще каже, че го иска. Не така стоят нещата, когато му пратят оферта. Тогава той е малко различен. Първата битка си беше здрав сблъсък. Не мисля, че той иска нещо такова отново. Не знам. Не мисля, че той иска отново да усети ударите ми. Той не иска този здрав сблъсък. 

Чувствам, че сгрешиха спрямо мен през февруари. Обраха ме и сега искам реванш. Искам да се бием пак, но този път съдиите да са компетентни. Ще трябва да почакаме заради COVID-19. Трябва да решат какво ще правят с него. Надявам се, че няма да го накажат, за да имаме реванш. Ако няма, то аз съм претендент номер едно. Обеден съм, че ще има реванш още тази година. На 90% ще се бием пак през 2020 година. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес