Зареждане

Джоунс към Сонен: Не направи нищо в кариерата си

Джоунс към Сонен: Не направи нищо в кариерата си
Публикувано на: Май 31, 2020 в 07:00 ч
Джон Джоунс и неговия бивш съперник Чеъл Сонен продължават да се хапят в социалните мрежи. По-рано този месец Джоунс се присмя на Сонен и го критикува, че изкарва пари на негов гръб от своя подкаст в Youtube. Това отключи въображението на Сонен и той заля шампиона в полутежка категория с различни обиди. В последния епизод от своя подкаст Сонен реши да поговори за искането на Джоунс да го освободят от UFC.

Вижте още - Чеъл Сонен сравни Джон Джоунс с Евел Книвел и Ал Капоне​​​

"Bones" пожела това, защото Дейна Уайт го обвини, че искал 30 милиона за битката с Франсис Нгану. Американския гангстер определено знае кои тези са вървежни и реши да критикува Джоунс за пореден път. Ето каква беше ответната реакция на шампиона, който малко по-късно изтри постовете си в социалните мрежи:


Човече, този побой, който ти хвърлих явно те е белязал за цял живот. Дали си толкова страстен и когато си в леглото с жена си ? Сонен, ти никога не спечели титлата, нито направи 1 милион в битките си. Сега стоиш и говориш за човек, който постигна всичко, за което ти си мечтал. 

Човече, какво нещо е интернета. Омразата ти към мен дори не е мотивираща, а просто е тъжно. Не мога да си представя да мисля толкова много за друг мъж. Надявам се, че тези отговори ще ти изкарат допълнителни 500 долара. Радвай се на вниманието от мен. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес