Зареждане

Джоунс към Сонен: Не направи нищо в кариерата си

Джоунс към Сонен: Не направи нищо в кариерата си
Публикувано на: Май 31, 2020 в 07:00 ч
Джон Джоунс и неговия бивш съперник Чеъл Сонен продължават да се хапят в социалните мрежи. По-рано този месец Джоунс се присмя на Сонен и го критикува, че изкарва пари на негов гръб от своя подкаст в Youtube. Това отключи въображението на Сонен и той заля шампиона в полутежка категория с различни обиди. В последния епизод от своя подкаст Сонен реши да поговори за искането на Джоунс да го освободят от UFC.

Вижте още - Чеъл Сонен сравни Джон Джоунс с Евел Книвел и Ал Капоне​​​

"Bones" пожела това, защото Дейна Уайт го обвини, че искал 30 милиона за битката с Франсис Нгану. Американския гангстер определено знае кои тези са вървежни и реши да критикува Джоунс за пореден път. Ето каква беше ответната реакция на шампиона, който малко по-късно изтри постовете си в социалните мрежи:


Човече, този побой, който ти хвърлих явно те е белязал за цял живот. Дали си толкова страстен и когато си в леглото с жена си ? Сонен, ти никога не спечели титлата, нито направи 1 милион в битките си. Сега стоиш и говориш за човек, който постигна всичко, за което ти си мечтал. 

Човече, какво нещо е интернета. Омразата ти към мен дори не е мотивираща, а просто е тъжно. Не мога да си представя да мисля толкова много за друг мъж. Надявам се, че тези отговори ще ти изкарат допълнителни 500 долара. Радвай се на вниманието от мен. 


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес