Зареждане

Чеъл Сонен сравни Джон Джоунс с Евел Книвел и Ал Капоне

Чеъл Сонен сравни Джон Джоунс с Евел Книвел и Ал Капоне
Публикувано на: Май 18, 2020 в 05:00 ч
Дълго време Джон Джоунс пазеше мълчание в социалните мрежи, след като за пореден път се издъни и си навлече проблеми с властите. "Bones" беше хванат да шофира пиян и прекара няколко часа в ареста, а след това получи пробация и обществено полезен труд. В последно време Джоунс поднови активността си в социалните мрежи и започна да отогавя на въпроси, които неговите фенове му задават.

Един от феновете го попита за неговия бивш опонент Чеъл Сонен. Джонс започна да се прави, че не познава Сонен и го критикува, че изкарва пари от своя подкаст благодарение на това, че говори за него. Ако познавате добре американския гангстер, то тогава знаете, че Сонен няма да остави нещата просто така. Сонен се присмя на Джоунс и го сравни с Ал Капоне и каскадьорът Евел Книвел. Ето с какви обиди Чеън разпиля Джоунс в социалните мрежи:


Джоунс е единствения боец в историята на UFC, които е сниман в ареста повече от Ал Капоне. Има повече изстрели от Seal Team 6. Джон има повече катастрофи от Евел Книвел. Той има постоянни следи от белезници на ръцете. 

Джон е единствения боец, който получава повече искания за снимки от полицейските фотографи, отколкото от феновете на звездите. Когато фен поиска снимка с него, то Джоунс застава странично, защото му е станало навик. Ако някога шофираш трезвен, ще го излъчват на живо с хеликоптер. Всички знаем, че успя да разрешиш проблемите си с USADA, защото им стана доносник. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес