Зареждане

Джон Макарти говори за бивш шампион, който се наслаждавал да наранява опонентите си

Джон Макарти говори за бивш шампион, който се наслаждавал да наранява опонентите си
Публикувано на: Август 2, 2023 в 00:00 ч
ММА анализаторът Джон Маккарти говори откровено за това докъде би стигнал бивш шампион в тежката категория на UFC, за да победи.

През многото си години в спорта на смесените бойни изкуства Джон Маккарти е видял всичко. Бившият съдия прекара дълъг период от време в UFC като един от главните съдии, но сега работи като анализатор в YouTube и коментатор за Bellator.

Както можете да си представите, благодарение на богатия си опит, той знае доста неща за играта отвътре. В неотдавнашен епизод на своя подкаст той дори разкри някои истини за легенда в тежка категория, след като го сравни с изгряващата звезда Том Аспинал.

"Аспинал има страхотни умения - каза Маккарти. "Той много ми напомня - изглежда по определен начин и ми напомня на Франк Мир. Само че според мен той е дори по-добър в стойка от Франк Мир... Говорим за хора, които нанасят големи поражения на другите на земята - Франк Мир определено беше един от тези хора."

Неговият съводещ Джош Томсън продължи да отбелязва, че Франк Мир "почти е получавал удоволствие" от това да наранява противниците си.

"Франк е много интелигентен човек, обичам Франк и съм прекарал много време с него на различни места. Мисля, че Франк Мир е този тип в клетката, който много обичаше да поставя опонентите си в трудни ситуации и ги чакаше да се предадат. Но види ли, че не се предават... е тогава безмилостно им откъсваше крайниците."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес