Зареждане

Джон Джоунс оваканти титлата си

Джон Джоунс оваканти титлата си
Публикувано на: Юни 1, 2020 в 09:37 ч
Живата легенда в полутежка категория Джон Джоунс се отказа от титлата си. Шампиона в полутежка категория е сериозно обиден на UFC, защото не му платиха за голямата битка с Франсис Нгану, а след това го обвиниха, че искал 30 милиона долара. "Bones" твърди, че никога не е искал такива пари, но Дейна Уайт продължи да настоява обратното. Вчера в интеврю за медиите Уайт продължи да твърди, че Джоунс искал прекалено много пари, а вече бившия шампион беше бесен, защото според него Уайт не спира да лъже.

Вижте още - Джон Джоунс пожела да го освободят от UFC

Явно Джон е решил да отвърне на лъжите на своя шеф и в социалните мрежи обяви, че оставя титлата и предложи Блахович да се бие за нея с Рейес. Джоунс планира да остане неактивен тази година, а през 2021 е готов да се бие с Адесаня, но ако са готови да платят. Ето какво написа Джоунс в социалните мрежи:


Дейна, говориш всички тези големи неща и твъдиш, че не ти пука, ако е така, то тогава ме освободи. Вероятно ще направя повече пари от 1 боксова среща, отколкото от 3 битки в UFC. Нека Доминик Рейес и Ян Блахович се бият за титлата. В момента няма какво да печеля от битка срещу тях. Уведомете ме за дата през 2021 година за битка с Израел Адесаня. 

Надявам се, че ще искате да платите тогава. Отказвам се от титлата. "Bones" е аут, когато ме видите на улицата се обръщайте към мен само по име. Дойдох, видях и победих в полутежка категория. Наранявам се всеки път, когато излизам в клетката и ме удрят в главата. Вече не чувствам, че заплащането си струва.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес