Зареждане

Джон Джоунс пожела да го освободят от UFC

Джон Джоунс пожела да го освободят от UFC
Публикувано на: Май 30, 2020 в 10:07 ч
Джон Джоунс не е доволен от твърденията, които Дейна Уайт каза пред медиите. Президента на UFC сподели, че неговата звезда е искал 30 милиона долара, за да се качи в тежка категория за бой с Франсис Нгану. Това е заплатата, която Дионтей Уайлдър изкара от битката си с Тайсън Фюри и Джоунс също искал толкова пари.

Вижте още - Уайт: Джоунс искаше заплата като на Уайлдър за бой с Нгану​​​

"Bones" обаче има друга версия на нещата и твърди, че неговия шеф е лъжец. Шампиона в полутежка категория се оплаква, че не взима дори половината на половината от това, което прави Уайлдър. Джоунс се ядоса на своя шеф и го призова за освобождаване от компанията:


Ако ще се придържаш към тези лъжи, то аз ще се придържам към това да се защитавам. Моля да кажеш на твоя адвокат Хънтър Кембъл да пусне моите съобщения. Дейна, не бъди скапан лъжец. Моята репутация вече пое достатъчно удари. Не искам такива глупости. Никога не съм искал пари като тези на Уайлдър. 

Нека се разберем за половината на това, което взима Уайлдър, след като говориш, че съм най-велик. Аз дори не взимам половината на половината от това, което взима Дионтей. Ако моята репутация те кара да не ме цениш, то може да ме освободиш от моя договор с UFC. Сигурен съм, че някой промоутър ще се радва да ме вземе. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес