Зареждане

Уайт: Джоунс искаше заплата като на Уайлдър за бой с Нгану

Уайт: Джоунс искаше заплата като на Уайлдър за бой с Нгану
Публикувано на: Май 30, 2020 в 09:56 ч
Дейна Уайт твърди, че Джон Джоунс е пожелал 30 милиона заплата, за да се качи в тежка категория за бой с Франсис Нгану. Шампиона в полутежка категория и Нгану разменяха закани в социалните мрежи, но когато нещата опряха до преговори - всичко пропадна. Джоунс се оплака, че от UFC не му дават достатъчно, за да поеме този голям риск.

В интервю за медиите Дейна Уайт сподели, че неговия шампион в пожелал 30 милиона долара, за да се изправи срещу Нгану, което било абсурдно. Ето какво още сподели президента на UFC:


Забавно е да работя, а сутринта да видя постове на Джонс в социалните мрежи, в които твърди, че лъжа. Имаме съобщения от Джоунс и мога да докажа това, което казвам. Има ги съобщенията, но няма да ги покажа. Няма да ги пусна в медиите. Може да се подложим на детектор на лъжата, за да се види кой лъже. Той каза на моя адвокат, че иска заплата като тази на Дионтей Уайлдър за боя с Нгану. 

Мисля, че Уайдлър изкара 30 милиона долара. Той изкара много пари в кариерата си. Харесвам го и не искам да говоря лошо за него. Той е най-велик и няма значение какво мислите за последните му битки. Джоунс е непобедeн и се би с всички. Той се би с най-добрите, без значение какво направи извън клетката. Той все още е шампион, въпреки всичко, което се случи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес