Зареждане

Джо Роугън: Сделката с Spotify изглежда отвратително

Джо Роугън: Сделката с Spotify изглежда отвратително
Публикувано на: Май 26, 2020 в 08:34 ч
Преди няколко дни стана ясно, че легендарният коментатор и анализатор в UFC, Джо Роугън e подписал масивна сделка с Spotify. Неговия подкаст "The Joe Rogan Experience" от 1-ви септември тази година ще стане достъпен в музикалната стрийминг платформа. Джо ще продължи да качва видеа и за "Youtube", но пълната версия ще може да се следи ексклузивно в Spotify.

От The Wall Street Journal споделят, че сделката е на стойност 100 милиона долара. Това е наистина много голям успех, но в момента Роугън е раздвоен. Ето какво сподели той за умопомрачителната сделка:


Сделката с Spotify изглежда отвратително точно сега, заради това че много хора не работят. Представям си шоу със Сет Майерс и там има куп различни мнения. Правилно или неправилно, в подкаста получавате толкова чиста, индивидуална гледна точка.

В моето шоу това е моето мнение и мнението на госта. Това е. В мрежата, това е колективна идея на фокус група за това - какво хората харесват или не харесват. Няма нищо диво. Няма да кажете нищо, което да ви уволни. Подкастингът е изцяло свободен и поради това резонира.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес