Зареждане

Джо Роугън към Скалата: Признай си за стероидите веднага

Джо Роугън към Скалата: Признай си за стероидите веднага
Публикувано на: Декември 7, 2022 в 12:10 ч
Водещият на най-слушания подкаст и коментатор на UFC Джо Роугън призова Дуейн „Скалата“ Джонсън да даде яснота на аудиторията си дали използва стероиди.

В своя подкаст тази седмица Роугън обсъждаше падението на самопровъзгласилия се Liver King – фитнес инфлуенсър, който популяризира „древна“ диета със сурово месо.

Liver King, чието истинско име е Брайън Джонсън, наскоро беше разкрит, че е приемал анаболни стероиди, нещо, което той многократно е отричал да прави.

Към Роугън в неговия подкаст се присъедини човекът, който разпространи имейлите на Liver King, описващи режима му със стероиди - друг фитнес инфлуенсър, известен като Дерек от More Plates More Dates.


Роугън каза, че изобщо не е изненадан от признанието на Liver King, тъй като „няма начин да изглеждаш така в 40-те си години“.

След това домакинът насочи вниманието си към Дуейн Джонсън, казвайки:

„Скалата трябва да даде яснота също и то веднага.

Той трябва да направи видео в отговор на видеото на Liver King. Защото Скалата лъже. Няма никакъв шанс, по дяволите, да е чист. Няма шанс по дяволите. Колкото е възрастен Скалата, на 50? Той е толкова масивен и е толкова различен от този, който беше, когато беше на 30.

Той има отговорност към хората, които го слушат. Ако не искаш да говориш за това, това е едно. Но ако говориш за това, имаш отговорност към хората, които те слушат, и мисля, че трябва да си честен за тези неща. Не мисля, че има нещо лошо в приемането на хормонални заместители."

Междувременно Дерек каза, че Джонсън твърдо е намекнал, че е чист. Единствените му думи, в които Джонсън признава, че е експериментирал със стероиди, са когато е бил на „18 или 19 години“, но оттогава казва, че води живот без стероиди.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес