Зареждане

Джейк Пол: Ще убия Нейт Диас в ММА

Джейк Пол: Ще убия Нейт Диас в ММА
Публикувано на: Ноември 11, 2023 в 04:00 ч
На 15 декември Джейк Пол се изправя пред най-тежкото си предизвикателство в бокса

Пол  (7-1) ще се бие с Андре Огъст (10-1-1) в битка от осем рунда в полутежка категория. Това ще се случи в Caribe Royale Resort в Орландо, Флорида. Въпреки че Огъст е най-опитният опонент на Джейк до момента, той не носи същата известност като някои от предишните противници на Пол.

Феновете започнаха да критикуват Пол, защото е избрал неизвестно име като Огъст. Джейк се оправда, че Огъст има повече опит, победи и нокаути от него. "Проблемното дете" реши да подгрее феновете си и за своя дебют в ММА, който се очаква да се случи през 2024 година под банера на PFL.

В социалните мрежи Пол показа как влиза в клетката с екипировка на PFL. Джейк загрява, а преди това твърди, че Нейт Диас бяга от ММА битка с него. Пол споделя, че има повече опит в борбата от Диас и ще го убие в ММА битка от 3 рунда по 5 минути.

Диас и Пол се боксираха по-рано тази година и Джейк успя да го победи. Тогава двамата се разбраха за реванш в ММА, но Нейт не иска да се бие за PFL. Все още не е ясно кога и къде ще видим Пол в ММА клетката на PFL. Не е ясно и името на неговия съперник.




 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес