Зареждане

Джейк Пол: Нейт ще се бие с мен, след като парите му свършат

Джейк Пол: Нейт ще се бие с мен, след като парите му свършат
Публикувано на: Ноември 28, 2023 в 03:00 ч
Джейк Пол се готви за боксов мач с професионалния боксьор Андре Огъст на 15 декември в Орландо, Флорида.

Този ход на "Проблемното дете" показва, че ММА битката с Нейт Диас е оставена на заден план. Джейк и Диас направиха боксов мач по-рано тази година и Пол успя да спечели. Двамата веднага се разбраха за реванш и по всичко личеше, че такъв ще има още тази година. За съжаление нещата не се получиха, защото Диас не иска да се бие за PFL.

От PFL предлагат 15 милиона долара на Нейт, но той все още не е отговорил. Джейк е оптимист, че ще има битка между тях в ММА. Ютуб звездата вярва, че Нейт ще се бие с него, след като му свършат парите.

„Мисля, че в някакъв момент имаше истински интерес от екипа му това да се случи, но след това настъпи мъртва тишина. Нейт иска битката да се случи с участието на неговата промоционална агенция. Това е нереалистично. 

Научихме ги как да управляват бизнес и им позволихме да поставят логото си на ринга. Те нямат промоции, нямат инфраструктура, нямат финансиране, за да организират събитие. Нейт не иска да се бие в PFL. Знаете ли какво ? 

Мисля, че той в крайна сметка ще има нужда или ще иска пари. Така че не го отписвам. Както казах, ние сме напълно готови да го направим, но той просто замълча.", сподели Пол пред Ариел Хелуани.

Ще видим ли Пол - Диас в ММА ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес