Зареждане

Джейк Пол: Дейна Уайт е гологлава кучка

Джейк Пол: Дейна Уайт е гологлава кучка
Публикувано на: Януари 4, 2021 в 07:00 ч
Джейк Пол е бесен на Дейна Уайт, който преди няколко дни го засипа с критики. Президента на UFC смята, че всичко около Джейк Пол е измама, за която има хора, които искат да плащат.

Вижте още - Дейна Уайт: Аманда Нунеш ще прати в кома Джейк Пол​​​

Дейна предупреди Пол, че някой ден може да отнесе голям пердах за глупостите, които говори по адрес на доста ММА бойци. 23-годишната звезда от YouTube направи дебют в бокса миналата година и спечели 2 битки с нокаут.

Пол не спира да предизвиква Конър Макгрегър, а Дейна Уайт му предложи битка с Аманда Нунеш. Това обаче не е среща, която да вълнува голямата интернет знаменитост. Пол не е доволен от критиките на Дейна Уайт и го обиди със следното видео в социалните мрежи:

Тази гологлава кучка Дейна Уайт пак започва. Този човек казва, че всичко около мен е измама. Това идва от устата на човек, който позволи на фалшив кечист като Си Ем Пънк да оглави събитие на UFC. Уайт, много говориш, но нека проверим цифрите. 

Аз и Майк Тайсън продадохме 1.8 милиона платени гледания през 2020 година, а UFC продадоха 1.3 милиона за 2020 година. Дейна Уайт, късмет на теб, защото ще ти трябва. Надявам се, че ще намериш тези 500 000 платени гледания. Спирам да се занимавам със стария ти задник.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес