Зареждане

Дейна Уайт: Аманда Нунеш ще прати в кома Джейк Пол

Дейна Уайт: Аманда Нунеш ще прати в кома Джейк Пол
Публикувано на: Януари 1, 2021 в 07:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт вярва, че двойната шампионка Аманда Нунеш ще прати в кома интернет сензацията Джейк Пол. Известния влогър от Youtube не спира да предизвиква големите имена в ММА. Наскоро той се подигра с Конър Макгрегър, Дейна Уайт, Дилън Денис, Майкъл Биспинг, Нейт Диас и Бен Аскрен. 

Вижте още - Джейк Пол: Няма да се бия с Нунеш, защото никой не я познава​​​

Уайт му предложи да се боксира с Аманда Нунеш, но Пол отказа, защото никой не я познавал. Пол направи две битки в бокса, които спечели миналата година и вече вярва, че може да се справи с бойци от калъбъра на Макгрегър. Дейна реши да коментира Пол, който привлича внимание повече от много бойци на UFC. Ето какво каза Дейна по адрес на Джейк Пол:

На кого му пука за братята Пол ? И двамата не могат да се бият. Това е една голяма измама. Ако има хора, които са достатъчно глупави, че да платят за техните изяви, тогава успех. Не ме интересува какво говори Джейк Пол. Той опитва да изкара пари и има хора, които искат да харчат парите си за него. Аз не съм такъв. 

Аманда Нунеш ще го нокаутира. Той говори, че не иска да се бие с нея, защото е жена. Не трябва да се бият, защото тя ще го прати в кома. Това момче е просто едно хлапе от улицата. Той има късмет, че се намираме в пандемия. Говори глупости по адрес на истински хора. 

Това са хора, които могат да нахлуят някоя вечер, докато той е в ресторанта. Той не е истински човек. Това е просто едно хлапе от YouTube. 

Ще си изпати ли Джейк Пол със своите глупости, които приказва ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес