Зареждане

Джейк Пол: Няма да се бия с Нунеш, защото никой не я познава

Джейк Пол: Няма да се бия с Нунеш, защото никой не я познава
Публикувано на: Декември 27, 2020 в 08:25 ч
Влогърът Джейк Пол няма интерес към предложението на Дейна Уайт за битка между него и Аманда Нунеш. 23-годишната Интернет-знаменитост се цели в боксова среща с Дилън Денис, защото така щял да примами Конър Макгрегър. 

Голямата мечта на Пол е да се боксира с Макгрегър, а за целта трябвало първо да нокаутира Денис. През март 2021 година ще видим Джейк Пол срещу Бен Аскрен в боксова среща, а букмейкърите обявиха Пол за сериозен фаворит. 

В интервю за TMZ Пол сподели, че няма интерес към Нунеш, защото никой не я познавал. Джейк е с рекорд 2-0 в бокса и тази година направи дебют при професионалистите. Той спечели двете си битки с нокаут и сега се цели високо. 

Вижте също: Джейк Пол срещу Аманда Нюнеш? UFC шампионката е готова за война между половете

Ето какво сподели още Пол пред камерата на TMZ:

Няма да се бия с Аманда Нунеш. Това е загуба на време. Никой не я познава. Да, била най-велика при жените в ММА, но има само 1 милион последователи в Инстаграм. Няма много реклама в тази битка. Няма история в това. Искам да нокаутирам Денис, защото си говорим простотия в последните 2 години. 

Говорих си с неговото гадже и сега той е ядосан. Имаме история и той е най-добрия приятел на Макгрегър, а аз искам боксова среща с Конър. Защо да си губя времето с Нунеш ? UFC имат нужда от тези пари. Моята оферта от 50 милиона е най-голямата, която е предлагана, без да участва в това Флойд Мейуедър. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес