Зареждане

Джейк Пол изригна с ново видео срещу ММА звезди

Джейк Пол изригна с ново видео срещу ММА звезди
Публикувано на: Декември 24, 2020 в 05:26 ч
Звездата от YouTube Джейк Пол не спира да си търси белята. 23-годишния младеж направи 2 битки в бокса, които успя да спечели и вече смята, че може да победи едни от най-големите имена в ММА. Преди часове стана ясно, че той ще се боксира с бившият шампион Бен Аскрен през март. Пол обаче е находчив и иска да премери сили с по-големи звезди.

Той не спира да предизвиква ММА бойци и накрая най-вероятно ще си го получи. В своя акаунт в социалните мрежи Пол пусна видео, с което се подиграва на Конър Макгрегър, Дейна Уайт, Дилън Денис, Майкъл Биспинг, Нейт Диас и Бен Аскрен.

Джейк се присмя на начина, по който говори Нейт Диаз. Последва имитация на Дилън Денис, който уж не искал да се боксира с него, защото бил добър само в бразилското джиу-джитсу. Майкъл Биспинг също го отнесе и Пол се подигра с това, че Биспинг не вижда с едното око заради контузия, която получи преди години. Дейна Уайт също стана жертва на брутална подигравка.

Пол сподели, че Уайт имал малък пенис и по цял ден духал на Макгрегър. Секунди по-късно Пол имитира отново Уайт, който уж стои пред телевизора и онанира на снимка на Макгрегър. Джейк се подигра и на Конър, който не харесал неговата оферта от 50 милиона долара, защото си бършел задника с толкова пари.

Бен Аскрен също го отнесе. Пол се подигра с това, че Бен загуби с нокаут за 5 секунди. Пол сподели, че Аскрен изкарвал повече в леглото, отколкото в октагона. Вижте цялото видео, което интернет сензацията пусна и само за няколко часа събра близо 2 милиона гледания:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес