Зареждане

Джесика Андраж нокаутира Макензи Дърн във втория рунд

Джесика Андраж нокаутира Макензи Дърн във втория рунд
Публикувано на: Ноември 12, 2023 в 06:21 ч
Джесика Андраж се върна към победите в клетката на UFC.

Бившата шампионка в категория сламка се изправи срещу Макензи Дърн. Двете се биха на събитието UFC 295, което се провежда в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Андраж се представи много силно, въпреки че в първия рунд игра плахо, защото се страхуваше от събаряне. Дърн от своя страна се пазеше от тежките удари на бразилката и опитваше да ги избегне.

Двете скъсиха дистанцията и Дърн събори Андраж, която веднага се изправи. Дърн залагаше на джабове от дистанция. В края на първия рунд Джесика прати Дърн в нокдаун. Във втория рунд Дърн отново вкарваше удари от дистанция, а Андраж отговори с лоу кикове. В този рунд Джесика вдигна оборотите и принуди Дърн да влиза в размени.

Това не беше добра идея, защото Андраж отбеляза няколко нокдауна. Макензи искаше да остане на земята, но Джесика и позволяваше да се изправи. Макензи беше разклатена и опита да продължи, но Андраж натисна с комбинация и я прати в нов тежък нокдаун. Реферът видя достатъчно и сложи край на битката в 4-тата минута на втория рунд.

Така Андраж спечели с технически нокаут в битката, в която отбеляза 4 нокдауна. С тази победа Андраж спира серия от 3 загуби, които допусна тази година. Джесика записва 2 победи и 3 загуби до момента през 2023 година. Дърн от своя страна пак се връща към загубите.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес