Зареждане

Джакаре Соуса иска да отмъсти на Гастелъм и Уитакър

Джакаре Соуса иска да отмъсти на Гастелъм и Уитакър
Публикувано на: Август 29, 2020 в 08:24 ч
Роналдо Соуса вече е на 40 години, но това не му пречи да се състезава на най-високо ниво в UFC. Джакаре вярва, че има още 3 години пред себе си в бойните спортове и се е прицелил в двама потенциални сперници. Опасния бразилец иска шанс да си омтъсти на Келвин Гастелъм и Робърт Уитакър, които записаха победи над него и го отдалечиха от титлата в UFC. Роналдо е бивш шампион в средна категория на Strikeforce и много пъти беше близо до златото в UFC, но така и не стигна до него.

Към днешна дата той е в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 4 битки в UFC. В края на миналата година Соуса се качи в полутежка категория, за да се бие с Ян Блахович и загуби с раздвоено решение. През май трябваше да видим Соуса срещу Юрая Хол, но тогава бразилеца беше с COVID-19 и отпадна от боя. Ето какво сподели Роналдо за това, което иска в бъдеще:

Сега вече съм добре и работя в института на UFC в Лас Вегас. Имам контузия в рамото, но след няколко седмици ще съм готов. Имах COVID-19, но нямах симптоми и бях в карантина, за да изчакам вируса да изчезне от тялото ми. Сега всичко е нормално. 

Искам да си отмъстя на Келвин Гастелъм и Робърт Уитакър. Вярвам, че това са добри битки за мен, но не мисля, че ще се случат. Тялото ми е наред. Вярвам, че мога да се бия още 3 години.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес