Зареждане

Дрикъс дю Плеси удуши Дарън Тил в 3-тия рунд

Дрикъс дю Плеси удуши Дарън Тил в 3-тия рунд
Публикувано на: Декември 11, 2022 в 05:52 ч
Дрикъс дю Плеси успя да се справи с Дарън Тил.

Двамата бойци се биха в средна категория. Битката им беше част от главната карта на UFC 282, което се провежда в Лас Вегас. Срещата беше доста интересна, като беше близо до спираше още в първия рунд.

Дю Плеси започна с лоу кикове, след което пренесе битката на земята. Дрикъс вкара брутална градушка от удари в главата на Тил. Реферът го предупреди, че ще спре битката. В първите 4 минути Дрикъс записа чудовищна доминация, като вкара 60 удара, а Тил все още не беше отбелязал попадения.

В края на рунда Дарън се съвзе и вкара няколко крошета. Той дори опита събмишън, но не успя. Дрикъс пак го събори, след което го контролира до края на рунда. Окото на Тил почти беше затворено от крошетата на дю Плеси.

Втория рунд започна на бавни обороти. Тил водеше в стойка и вкара добри попадения. Дю Плеси го събори два пъти и го контролира на земята. Дрикъс изгелждаше изморен, а Тил по-свеж. Добър рунд за Тил, а дю Плеси явно хвърли цялата си енергния в първия рунд.

В третия рунд двамата имаха добри моменти в стойка. Дю Плеси вкара няколко джаба, с които едва не откачи главата на Тил. Дю Плеси отбеляза поредното събаряне, след което взе гърба на Тил и му приложи захват за предаване.

Тил се предаде в 3-тата минута на 3-тия рунд. Трябва да отбележим, че при едно от събарянията, Тил си огъна коляното. Това вероятно доведе до скъсани връзки. Но в крайна сметка Дрикъс беше по-добрият боец и заслужено спечели.

С тази победа дю Плеси навлезе в серия от 6 поредни победи. Тил от своя страна е в серия от 3 поредни загуби. Дарън печели само 1 от последните си 6 битки за UFC.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес