Зареждане

Дос Аньос се прицели в 3-ма за последния си бoй в UFC

Дос Аньос се прицели в 3-ма за последния си бoй в UFC
Публикувано на: Юни 4, 2020 в 12:00 ч
Бившият шампион в лека категория Рафаел дос Аньос има само още 1 битка в UFC и нещата не изглеждат розово за него. 35-годишния ветеран е в серия от 2 поредни загуби и печели само веднъж в последните си 5 битки. В средата на 2017 година бразилеца се качи в полусредна категория, където навърза 3 поредни победи и си заслужи шанс за златото.

Той премери сили с Колби Ковингтън през 2018 г. и загуби с решение. Последната победа на дос Аньос е преди година със събмишън над Кевин Лий. В своята последна битка Рафаел загуби с решение от Майкъл Киеса в началото на тази година и сега той е на кръстопът. "RDA" иска да остане в UFC, но не зависи само от него. Той се прицели в 3-ма за последния си бой и ето какво сподели в интервю:


Искам да се бия. Вече направих една битка през януари и сега съм готов за нова през юни или юли. Остава ми само една битка и трябва да видим дали UFC искат да преподпишат с мен. Бия се за тях вече дълги години чак от 2008 г. и те са голяма компания. Имаме добри отношения с Дейна Уайт и направих 30 битки за UFC. Желанието ми е да остана. Това обаче зависи от тях. 

Искам да се бия с Петис, защото преди време ме предизвика. Понзинибио е откачен. Сантяго не се е бил вече година и половина, а аз имам 4 битки, откакто той се би за последно. Нямам проблем да се бия с него, но никой не ми е казвал нищо за такъв бой. Той говори някакви неща, които трудно мога да разбера. Нямам проблем да се бия с него. Сега съм в такава ситуация, че не мога да предизвиквам никого. 

Мисля, че Петис е смислена битка от гледна точка на историята. В миналото говорихме и със Стивън Томпсън и с него също може да се бием. Правих някои тестове и не мога да се бия в лека категория. Това беше идея и възможност, но ще ми трябва доста време, за да сваля килограмите. Мога да го направя, но ще трябва да си струва от гледна точка на парите. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес