Зареждане

Доналд Тръмп хвали Абделазиз, Сехудо, Гейджи и Ковингтън

Доналд Тръмп хвали Абделазиз, Сехудо, Гейджи и Ковингтън
Публикувано на: Септември 15, 2020 в 03:00 ч
Президентът на САЩ, Доналд Тръмп определено е голям фен на UFC. Миналия уикенд Тръмп проведе митинг на закрито в Хендерсън, Невада като част от кампанията си за президентските избори в САЩ през ноември. Той похвали няколко специални гости, включително президента на UFC, Дейна Уайт и някои от неговите  бойци, седнали до него. 

Дейна беше взел със себе си бившият двоен шампион Хенри Сехудо, Колби Ковингтън, Джъстин Гейджи и Али Абделазиз, който е сред най-добрите мениджъри в ММА. Абделазиз има доста съмнително минало свързано с доносничество на службите, но това не попречи на Тръмп да го похвали. Ето какво сподели Доналд Тръмп за Дейна Уайт, Али Абделазиз и ММА бойците от UFC, които участваха на приема в Невада:

Дейна Уайт е много умен и корав човек. Двамата сме приятели от много години. Уайт обича своите бойци и се грижи за тях. Той е дошъл с някои от тях и те са най-добрите. 

Аз съм голям фен на Колби и ще го гледам този уикенд. Той е победител, шампион и ще бъде страхотен бой. Гледам съм го доста и му пожелавам успех. 

Джъстин Гейджи ми каза, че ще нокаутира своя съперник. Битката е преди изборите, но ще я гледаме. Мисля, че ще я гледам. Ще бъде невероятен бой. Повярвайте в това. 

Али Абделазиз, нали така ? Той е страхотен човек и един от най-добрите. 

Има още един велик шампион сред нас и той е Хенри Сехудо. Хенри, моля те, изправи се. Ти спечели две титли в две категории, нали ? Не се занасяйте с този човек.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес