Зареждане

Donald Cerrone: Няма да се отказвам и ще спечеля титлата

Donald Cerrone: Няма да се отказвам и ще спечеля титлата
Публикувано на: Септември 16, 2019 в 06:00 ч
Качил: DoloR
Donald Cerrone няма да се отказва от своята мечта и ще продължи да гони титлата в лека категория. Бившия претендент за пояса загуби с нокаут в първия рунд от Justin Gaethje в Канада и навлезе в серия от 2 поредни загуби. Тази година "Cowboy" се завърна в лека категория и записа 2 победи и 2 загуби. Той се надяваше, че ще си извоюва нов шанс за титлата, но към момента удря на камък.

През 2015 година Cerrone имаше шанс да стане шампион в лека категория, но загуби с нокаут от Rafael dos Anjos. Donald вече е на 36 години, но въпреки това не смята да се отказва от ММА и все още вярва, че ще стане шампион. Серията от 2 поредни загуби няма да го спре и той ще продължи да опитва:


Не се чувствам така, сякаш вече предавам щафетата. Ще спечеля титлата. Това ще се случи. Сега малко се сринах в ранглистата, но ще се завърна. Ще тренирам здраво и ще го постигна. Това е последното нещо, което трябва да направя за моето наследство. Обичам този спорт и не искам да съм другаде в тази вечер. 

Може да имаш най-великото наследство, но ако нямаш титлата, то тогава това си е малък провал. Сега аз размишлявам над нещата и титлата е нещото, което искам да спечеля. Искам да науча моето момче, че не трябва да се отказва. Ще опитвам и ще дам всичко от себе си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес