Зареждане

Donald Cerrone: Боят е най-плашещото и забавно чувство

Donald Cerrone: Боят е най-плашещото и забавно чувство
Публикувано на: Февруари 18, 2018 в 12:04 ч

MMA ветеранът Donald Cerrone ще се опита да прекрати серията си от три поредни загуби по време на битката с Yancy Medeiros в UFC Fight Night 126. Събитието ще се излъчва пряко по спортния канал Mtel Sport 2.

"Cowboy" никога не бе попадал в подобна черна серия, затова ще е интересно да видим как 34-годишният ветеран ще се представи, когато е притиснат до стената.
 
"Това е, което обичам. Обичам да се бия," сподели настроението си Cerrone. "Това е най-плашещото и забавно чувство. Дори не мога да ви го обясня. От сега не мога да спя, нямам апетит - мина ли кантара, половината от битката е преминала. А по време на боя... Всичките приятели ти казват 'Ще го убиеш!' Да, ама не. Трябва да изляза и да се бия. Не стават толкова лесно нещата. Има го страхът. В арената сме. Заедно със съотборниците. Заедно с треньора.

Направо е лудост. Плашещо е. Повръщам в съблекалните. А след това излизаш в залата и всички прожектори светят в лицето ти. Дават те на живо по телевизията. Минаваш през тунела към клетката и си казваш 'Леле, майчице. Шест седмици тренировъчен лагер и ето ни тук. Сега е момента.'"
 
Вижте също: Прогноза за Cerrone срешу Medeiros в UFC Fight Night 126
 
Изненадващо е как опитен боец като Cerrone все още изживява напълно тази тръпка. Но това може да е подсилено именно от спешната му нужда от победа. Но понякога може и да става въпрос именно за това - двама мъже, заключени в клетка.
 
"Бил съм на ръба на самолет и съм скачал, бил съм на върховете на най-високите планини, но нищо не може да се сравнява с това да пристъпваш към Октагона и вратата му да щракне зад теб. И има само два варианта за развой на събитията от тук нататък."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес