Зареждане

Доминик Рейес: Ще дам реванш на Джон Джоунс

Доминик Рейес: Ще дам реванш на Джон Джоунс
Публикувано на: Ноември 30, 2019 в 09:52 ч
Непобеденият боец в полутежка категория Доминик Рейес вярва, че ще победи шампиоът Джон Джоунс в тяхната среща. Двамата ще се бият в главната битка на UFC 247, което ще се проведе през февраури в Тексас. Доминик е с рекорд 12-0 в ММА и печели 9 от победите си с приключване.

Той цял живот е вярвал, че може да се справи с "Bones" и сега ще може да го докаже. "The Devastator", който е на 29 години вече вижда победата над Джоунс и планира да му даде реванш. Рейес вече е избрал и мястото за реванша и планира да брани титлата срещу Джон на стадион AT&T. Това към момента са само мечти, но Рейес силно вярва в тях:


Нямам търпение за реванша. Вече го планирам за стадион AT&T. Това вече е в процес на разработка. Знам какво ще се случи в битката ни. Ще го победя, но няма да е достатъчно. Ще го направим отново на стадиона AT&T, но този път ще бъде моето шоу. Изглежда така, сякаш съм планирал всичко. 

Казах ви някои неща, които в последствие се случиха. Всичко, което планирах се случи. Знам какво ми трябва, за да съм успешен и го правя. Това е Джон Джоунс и е по-голямо от титлата. Да, пояса е нещо голямо, но това е шанс да победя този, който е считан за най-добрия в историята. Това е огромно. 

Ще има ли нов шампион ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес