Зареждане

Доминик Круз: Побеждавам Сехудо и го връщам при мухите

Доминик Круз: Побеждавам Сехудо и го връщам при мухите
Публикувано на: Май 7, 2020 в 14:00 ч
Доминик Круз е уверен в себе си и вярва, че ще си върне титлата в категория петел. Бившия шампион се изправя срещу Хенри Сехудо в подглавната битка на UFC 249, което ще се проведе този уикенд във Флорида. Круз не се е бил от декември 2016 година, след като загуби титлата си от Коди Гарбрандт.

Доминик се лекуваше от непрестанните контузии, които получаваше през последните години и това му попречи да е активен в клетката. Той извади голям късмет, защото Хосе Алдо отпадна от срещата със Сехудо и сега ще има шанс да се върне на трона. Круз предвижда победа за себе си и се закани, че ще върне Хенри в категория муха:


Мисля, че победата над Ти Джей би означавала повече, защото Дилашоу е истински боец от категория петел, а Хенри все още е боец от категория муха. Реално това няма да е толкова тежка битка, колкото беше тази срещу Дилашоу. Уважавам това, което Хенри направи като боен артист. Не можете да го отречете. 

Но аз вярвам, че Ти Джей е истински боец от категория петел, и че Хенри е истински боец от категория муха. Ще го победя и ще се върне обратно в категория муха. Той е нисък и знам, че ще му е трудно да ме оцели. Ще го разоблича набързо. Той е борец и съм готов за него. Ще пропуска удари и ще види разликата. Имам доста рундове за него.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес