Зареждане

Dominick Reyes: Ще нокаутирам Chris Weidman

Dominick Reyes: Ще нокаутирам Chris Weidman
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Непобеденият Dominick Reyes има шанс да изгрее в първата си главна битка. Той е с рекорд 11-0 в ММА и ще посрещне бившият шампион в средна категория Chris Weidman, който ще се качи в полутежка категория. Двамата са главна битка на събитието в Бостън този уикенд. Залогът в срещата е голям и всеки от тях твърди, че ще грабне победата.

Reyes вярва, че ще успее да нокаутира Weidman, който в последните си 4 битки беше нокаутиран 3 пъти. "The Devastator" е на 29 години и вярва, ще ще властва в категорията и ще стане шампион. Той е готов за битката този уикенд и споделя, че няма да позволи на Chris да го събаря. Dominick ще остави неговото представяне да говори и твърди, че съвсем скоро ще стане крал в категорията:


Стратегията ми е проста в тази битка. Ще спра събарянията и няма да му позволя да се бори с мен. Целта ми е да го спипам в стойка и да го нокаутирам. Ще го накарам да си плати. Моето представяне ще говори само за себе си. Ще приспя това момче и няма да ми откажат мач за титлата. 

След тази победа няма как да ми откажат шанс за титлата. Всички други приказки са спекулации. Имам страхотен екип зад себе си и съм готов за битка. Ще спирам неговите събаряния цял ден. Фокусиран съм и съм готов за двубой. 

Нямам проблем с това да се бия срещу Anthony Johnson, ако стана шампион. Той иска големи битки и ако аз стана шампион, то тогава ще е голяма битка. Аз съм най-добрия в категорията и не трябва да пропускате битката ми. Гледайте как ще нокаутирам Weidman и ще стана шампион. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес