Зареждане

Директорът на Bellator твърди, че ONE Championship са на път да фалират: Тези хора измамиха всички

Директорът на Bellator твърди, че ONE Championship са на път да фалират: Тези хора измамиха всички
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 07:12 ч
Изпълнителният директор на Bellator Майк Коган твърди, че ONE Championship е на път да излезе от бизнеса с фалит.

Миналата седмица бе обявено, че Bellator вече не е самостоятелна организация.  Промоцията беше придобита от PFL (Professional Fighters League).

С обединяването на двете компании не е ясно каква роля ще играе Майк Коган. Основателят на PFL Дон Дейвис съобщи, че на Коган и на други служители на Bellator ще бъдат предложени нови позиции в Professional Fighters League.

Коган в интервю за предаването "The MMA Hour" говори за историята си в ММА:

"Отдавна съм в този спорт. Не ми е по силите да започна от нулата. Просто няма никой друг. Ако не отидеш в PFL, очевидно е, че няма да бъда нает от UFC, а ONE Championship пропиля 600 милиона долара и е на път да излезе от бизнеса, къде да отидеш?"

Продължавайки, Коган сподели:

"Те (ONE Championship) ще излязат от бизнеса. Тези хора измамиха всички, които можеха да измамят. Те изчерпаха хората, които да измамят. Това е истината. 10 години. Не можеш да си стартиращ предприемач в продължение на 10 години.  В някакъв момент трябва да започнете да показвате нещо. И така, те ще излязат, така че къде да отида? Няма къде другаде да отидат Винаги съм казвал, че това е като най-голямата малка индустрия в света. Голяма е, дават я по телевизията, правят се милионери, има всички тези истории, но в крайна сметка това са шепа хора, които я управляват, и шепа хора, които имат възможност да направят нещо с нея."

Коган сподели също, че ако не премине в PFL, вероятно ще се оттегли от работа в ММА.

ONE Championship е базирана в Сингапур промоция на бойни спортове, основана през 2011 г. от Чатри Ситидтонг. Появиха сеспекулации, че ONE Championship наистина има финансови проблеми, което допринесе за извода, че вече няма да може да поддържа жизнеспособна дейност.

Съгласни ли сте с Коган, че ONE Championship има проблем?

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес