Зареждане

Dillon Danis: Conor може да победи Khabib в граплинг мач

Dillon Danis: Conor може да победи Khabib в граплинг мач
Публикувано на: Август 7, 2018 в 07:51 ч
Съотборникът на Conor McGregor, Dillon Danis  се изказа доста ласкаво по адрес на ирландецът. Danis смята, че McGregor може да победи Khabib Nurmagomedov в граплинг среща. Това и още интересни неща сподели той в шоуто на Ariel Helwani:

Conor може да победи Khabib в граплинг среща. Мисля, че ако двамата се изправят един срещу друг в среща, като в ADCC , Conor ще изненада доста хора и може да го победи.

Conor е специален атлет и има способността да се движи по определен начин и да прави определено неща, които го правят специален и много добър атлет.

Chad Mendez е по-добър борец от Khabib. Какви постижения има Khabib в борбата ? Може би има в самбото, но Chad Mendez беше втори в NCAA. 

Мichael Johnson успя да го удари, а дори не е на нивото нa McGregor. Не мисля, че Conor ще бъде емоционален в битката, защото за него всичко е бизнес и не е боец, който ще се отдаде на емоциите.

Има и вероятност битката да не стигне до земя, защото всички си мислеха, че Alvarez ще свали McGregor, но видяхме какво се случи. Всеки има план, докато не влезе в клетката с Conor.

Битката определено ще е забавна и мисля, че когато Khabib усети силата на Conor ще се изненада. Conor е истински боец, тренира всеки ден и е готов да се бие срещу всеки.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес