Зареждане

Дейна Уайт: Тръмп ми каза да не изпадам в паника заради коронавируса

Дейна Уайт: Тръмп ми каза да не изпадам в паника заради коронавируса
Публикувано на: Март 14, 2020 в 00:10 ч
Дейна Уайт е получил ценен съвет от неговия дългогодишен приятел Доналд Тръмп, който е президент на САЩ. В момента по цял свят хората са в паника заради коронавируса, но Тръмп посъветвал Дейна да си живее живота и да не се паникьосва. Към момента UFC е сред малкото ММА организации, които няма да отменят нито едно свое събитие, а вместо това ще ги провеждат зад затворени врати в своя инситут във Вегас.

Вижте също: Коронавирус - как да се предпазим (пълно ръководство)

След няколко часа ще започне събитието в Бразилия, което също ще бъде затворено за фенове. Някои от предстоящите събития на организацията вече бяха преместени от първоначалните си локации и за щастие на феновете ще може да ги гледаме на живо от вкъщи. Ето какво сподели Дейна, след като е провел разговор с Тръмп за коронавируса:

Говорих с президента и вицепрезидента за това и те приемат това много сериозно. Доналд Тръмп ми каза, че трябва да бъдем предпазливи и внимателни, но в същото време да си живеем живота и да спрем с паниката.
Всички се паникьосват и вместо да се паникьосваме, всъщност излизаме там и си вършим работата. Работим с лекари, здравни служители и правителството, за да разберем как да запазим спорта в безопасност и да продължим напред с нашите събития.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес