Зареждане

Дейна Уайт: Съдиите се издъниха в битката Ян - Стърлинг

Дейна Уайт: Съдиите се издъниха в битката Ян - Стърлинг
Публикувано на: Април 11, 2022 в 02:00 ч
Дейна Уайт не е доволен от решението на съдиите в битката между Пьотр Ян и Алджамейн Стърлинг.

Двамата шампиони се биха миналия уикенд в подглаванта битка на UFC 273, което се проведе във Флорида.Тази битка беше различна от първата, в която Ян доминира, но сгреши и беше дисквалифициран. Този път Стърлинг си свърши по-добре работата и успя да неутрализира Ян.

Първия рунд беше равностоен, но може би с леко предимство за Стърлинг. Следващите два рунда без съмнение бяха за него. Последните два рунда Ян беше с една идея по-добър, но това вече нямаше значение.

Ако искаш да победиш с решение в шампионска среща в САЩ срещу местен боец, тогава трябва да покажеш много повече. Дейна смята, че Ян е трябвало да спечели с раздвоено решение, но вместо това Стърлинг спечели и защити титлата си в категория петел.

Уайт не планира да прави трилогия и сподели, че Ти Джей Дилашоу е следващ. Ето какво още каза Дейна след събитието във Флорида:

"Мисля, че съдиите се издъниха в тази битка. За мен битката беше 3 на 2 рунда за Пьотр Ян. Не знам вие как сте отсъдили битката. Предполагам всичко зависи от това как е отсъден първия рунд. 

Трилогията между Ян и Стърлинг винаги ще е опция. Пьотр Ян е един от най-добрите в категорията. Вероятно ще направим битка между Стърлинг и Ти Джей Дилашоу."

Издъниха ли се съдиите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес