Зареждане

Дейна Уайт обсъди бъдещето на Конър Макгрегър

Дейна Уайт обсъди бъдещето на Конър Макгрегър
Публикувано на: Април 8, 2020 в 09:02 ч
По-рано тази година Дейна Уайт сподели, че планира да изправи Конър Макгрегър срещу победителя между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън.

Сега обаче след като нещата в UFC 249 се промениха, какво значи това за ирландската звезда?

Тони Фъргюсън излиза срещу Джъстин Гейчи за временната титла в леката категория и Уайт призна, че това влияе и на плановете му за Макгрегър.

Независимо кой вземе титлата, той няма да може да се бие с Нурмагомедов скоро заради ситуацият, а и заради Рамадана, по време на който дагестанецът не се състезава.

"Това има отношение към всички. Вече три двубоя бяха отложени. Работим усилено и не знам още тази ситуация къде поставя всеки.

Конър много искаше реванш с Хабиб. Хабиб и Тони и Гейчи няма да се бият не по-рано от септември.

Никой не можеше да предвиди това. Случи се, но ние продължаваме и ще видим как ще се наредят нещата."

Преди да се случи пандемията от коронавирус, се появиха слухове за преговори за двубой на Макгрегър през лятото, а Гейчи беше сочен за най-вероятен противник.

Но дори ако Макгрегър се бие това лято, да речем срещу Нейт Диаз, той все пак ще иска шампионски двубой до края на 2020-та. Разбира се, ако спечели следващата си битка и ако този, който държи титлата е без контузии и съгласен да се бие още веднъж тази година.

"Всеки усещаше, че Гейчи заслужаваше повече шампионски двубой от Конър," продължи Уайт. "Нямаше как по-добре да се наредят нещата.

Имаме Гейчи срещу Тони. В този двубой има смисъл. Това са двама топ бойци. Хабиб засега е аут и победителя от тях двамата ще се изправи срещу него."

Сега остава да разберем дали изобщо Макгрегър ще иска да се бие и ако поиска - срещу кого.

Според вас следващата му битка срещу Нейт Диаз ли ще бъде?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес