Зареждане

Дейна Уайт: Няма да се моля на Масвидал и Джоунс

Дейна Уайт: Няма да се моля на Масвидал и Джоунс
Публикувано на: Юни 6, 2020 в 16:40 ч
Дейна Уайт не смята да се моли на Хорхе Масвидал и Джон Джоунс, които не са доволни от заплатите си и пожелаха да ги освободят. Двете звезди на организацията вярват, че струват повече от това, което им плащат в UFC. В последните дни Джоунс пожела да го освободят и обяви, че се отказва от титлата си в полутежка категория.

Вижте още - Хорхе Масвидал също пожела да го освободят от UFC

Той не беше доволен от това, че Дейна Уайт продължава да твърди, че шампиона искал 30 милиона за боя с Франсис Нгану. Сега Хорхе Масвидал също се опълчва на организацията и иска по-високи приходи. "Gamebred" твърди, че UFC му дават половината на това, което е изкарал от боя с Диаз, за да се бие с Усман. Уайт обаче не се трогва от действията на бойците си и не смята да ги моли:

Вижте още - Джон Джоунс пожела да го освободят от UFC


Мисля, че всеки иска повече пари. Мисля, че всеки иска повече пари във всички други спортове. Масвидал казва: „Имате достатъчно пари, за да купите остров.“ Нека повторя за пореден път: Не сме купили остров. Не купихме остров. Причината, поради която ще отидем на този остров, е за да може нашите бойци от Европа да се бият и да правят пари. 

Мисля, че много хора са наистина разочаровани и объркани - или каквато е ситуацията в момента. Всеки, който не иска да се бие, не трябва да го прави. Включително Масвидал, Джоунс и другите. Не трябва да е заради пандемията. Тези момчета са независими изпълнители. 

Ние не сме като NFL, които може да те принудят. Нашите момчета може да правят всичко, което си поискат. Може да говорят каквото искат. Ние не молим хората да се бият. Предлагаме им битки, защото по договор трябва да го правим 3 пъти в годината. Бойците имат избор и може да ги откажат. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес