Зареждане

Хорхе Масвидал също пожела да го освободят от UFC

Хорхе Масвидал също пожела да го освободят от UFC
Публикувано на: Юни 6, 2020 в 14:13 ч
Хорхе Масвидал не е доволен от отношенията си с UFC. Най-лошото копеле иска повече пари от организацията и се присъедини към Джон Джоунс, който наскоро също пожела повече пари. През годините UFC търпят доста критики, заради това че не плащат достатъчно на своите бойци. Масвидал твърди, че UFC му дават половината от това, което е изкарал в боя с Нейт Диаз, за да се бие с Камару Усман.

Вижте още - Джон Джоунс пожела да го освободят от UFC​​​

Разбира се, Хорхе не е готов да се съгласи и изрази недоволството си в социалните мрежи. "Gamebred" е готов да напусне и призова да го освободят, ако не искат да плащат. Ето какво сподели Масвидал в социалните мрежи:


Ако не струвам, то тогава ме освободете. Не ми говорете за пандемия, когато днес докладите показват най-висока цена в борсата. Всички се връщат на работа, а вие купувате остров. Спрете да си играете с нас и с феновете. Защо ме карате да се бия за половината от това, което направих в последната си битка ? Какво съм виновен, че другия боец не може да продава. 

Никога не съм отказвал битка и вече се бия 16 години. Поисках да се бия с номер 3 в категорията и го нокаутирах в родината му. Пожелах битка с номер 5 и го нокаутирах за 5 секунди. Бих се в родните страни на някои бойци и не показаха такова неуважение, каквото показват от UFC в момента. Ако си добър в нещо, то тогава не трябва да го правиш безплатно. 

Моля да не ни сравнявате с другите лиги, където спортистите получават 50 % от всички приходи. Аз никога не съм взимал пари от продадената храна в залата и от билетите. Не съм взимал пари и от логото, което стои в клетката. Изкарвам си прехраната с битки и дори аз знам, че пандемията няма нищо общо със заплащането.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес