Зареждане

Дейна Уайт не е сигурен, че Макгрегър ще се бие с Чандлър

Дейна Уайт не е сигурен, че Макгрегър ще се бие с Чандлър
Публикувано на: Март 11, 2023 в 00:00 ч
Дейна Уайт не знае кога Конър Макгрегър ще се бие с Майкъл Чандлър в завръщането си за UFC.

В момента Макгрегър и Чандлър са треньори в 31-вия сезон на The Ultimate Fighter. Уайт смята, че фрактурата на крака на Макгрегър може да задържи завръщането му към активни състезания през 2023 година. 34-годишният Макгрегър се състезава за последно през юли 2021 година.

Тогава в главната битка на UFC 264 Макгрегър си счупи крака в третата битка с Дъстин Порие. Миналия месец Уайт побърза да обяви битката между двамата, но сега даде задна.

Феновете настояват за повече информация за Макгрегър срещу Чандлър, но Уайт твърди, че това далеч не е лесен мач за организиране.

„Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър ще се бият. Кога ? Тога не е гарантирано. Кога, каква тегловна категория, не знам. Конър снима този сезон на The Ultimate Fighter с Чандлър. 

Но Конър все още се възстановява от счупването на крака. Все още има много въпроси и „ако“. Ние все още нямаме отговори.“, каза Дейна Уайт в шоуто на Пат Макафи.

Към момента на писането на статията Макгрегър все още не се е завърнал в групата за тестване на USADA. Той трябва да се върне и да дава 6 месеца чисти проби, а чак след това да получи зелена светлина за завръщане в клетката. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес