Зареждане

Дейна Уайт: Много искам да видим Хабиб срещу Макгрегър 2

Дейна Уайт: Много искам да видим Хабиб срещу Макгрегър 2
Публикувано на: Май 1, 2020 в 08:51 ч
Дългогодишният президент на UFC, Дейна Уайт знае къде са парите и иска да организира втора битка между големите звезди Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов. Първата битка между двамата беше най-голяма и най-продавана в историята на организацията. Срещата им се проведе във Вегас на 6-ти октовмри 2018 година и в нея Нурмагомедов изпълни заканите си, доминира над Макгрегър и го накара да се предаде в 4-тия рунд.

Вижте още - Абделазиз: Макгрегър е син на Хабиб и мой племенник​​​

UFC се похвалиха, че са продали 2.4 милиона платени гледания на територията на САЩ, което си беше рекорд. Враждата между двамата е далеч от своя край и често ги виждаме как се обиждат в социалните мрежи. Уайт реши да отговаря на въпроси зададени му от феновете на UFC и отговори на въпрос, в който го питат за реванш, който би искал да организира. Ето какво сподели Дейна:

Вижте още - Макгрегър се присмя на Хабиб и се обяви за най-велик​​​

Знам, че много хора ще кажат, че няма да е хубаво. Ще отговоря на този въпрос, че битката, която искам да направя е Хабиб Нурмагомедов срещу Конър Макгрегър 2. Конър наистина много иска тази битка. Аз също бих искал да я видя. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес