Зареждане

Абделазиз: Макгрегър е син на Хабиб и мой племенник

Абделазиз: Макгрегър е син на Хабиб и мой племенник
Публикувано на: Април 28, 2020 в 08:27 ч
Али Абделазиз не е готов да остави Конър Макгрегър на мира и отново го критикува. Абделазиз е мениджър на Хабиб Нурмагомедов отнесе доста обиди от Макгрегър преди двамата с Хабиб да премерят сили в клетката. "The Notorious" разпиля Абделазиз, който бил доносник и терорист, като Конър не пропусна да го критикува и за неговия син, който Абделазиз изоставил преди години.

Хабиб успя да победи Макгрегър, но враждата между двамата щаба е далеч от своя край и едва ли скоро ще приключи. Али смята, че Макгрегър не е достоен за реванш с неговия клиент и го призова да си седне на задника. Ето какво още каза мениджърът на Хабиб Нурмагомедов пред MMA Junkie:


Макгрегър е син на Хабиб и мой племенник. Той трябва да стои настрани и да остави големите момчета да си вършат работата. Нека Гейджи се бие с Тони Фъргюсън. Хабиб е номер 1, а Тони и Гейджи са след него. Макгрегър от своя страна е на 4-то място и ще му трябва поне 1 година, за да получи шанс за титлата. Виждам битка между Хабиб и Сейнт Пиер, преди реванш с Макгрегър. 

Не се опитвам да рекламирам битка, но чух как Джордж каза някои неща. Ще видим какво ще стане. Хабиб винаги ще бъде справедлив с претендентите. Уверявам ви, че Хабиб няма да пропусне безспорен претендент, за да се бие с някой за пари. Макгрегър има смисъл от гледна точка на парите и Нурмагомедов може да направи 50 милиона от срещата. Аз не съм шеф и Хабиб не е шеф. Неговия баща е шеф и той казва какво ще стане. Ако неговия баща каже, че иска реванш с Макгрегър, то реванш ще има. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес