Зареждане

Дейна Уайт: Локацията на UFC 249 e по-сигурна от дома ми

Дейна Уайт: Локацията на UFC 249 e по-сигурна от дома ми
Публикувано на: Април 8, 2020 в 09:08 ч
Всички по света съветват да си стоим по домовете, за да спрем разпространението на коронавируса. Това обаче, което наистина трябва да ни съветват е да се доберем до мястото, където ще се проведе UFC 249 на 18-ти април.

Защото това е най-сигурното и защитено място на света.

Поне така твърди президентът на UFC, Дейна Уайт.

"Всеки който е на това събитие ще бъде на много по-сигурно място, от всеки който си стои у дома. Ще имат достъп до най-добрите медицински грижи, най-добрите лекари, най-доброто медицинско обслужване, което може да съществува. Там ще е по-сигурно и от моя дом. Това ви го гарантирам."

UFC 249 ще се проведе на 18-ти април във все още неназована локация, но според последните слухове това е индианско казино в Калифорния. По план следващите няколко събития ще се проведат там, преди да се пренесат на частен остров.

Вижте също: Дейна Уайт сподели, защо пази в тайна локацията на UFC 249

"Правим и невъзможното, за да подсигурим здравето на всеки по време на събитието. Консултираме се с нашия доктор, д-р Дейвидсън, който се консултира с много други доктори. Както вече казах, здравето и сигурността не само на атлетите, но и на комисията, на реферите, на съдиите, на моя екип - на мен самия - уверяваме се, че за всеки ще е безопасно."

Уайт се изправи срещу много критики за решението си да продължи със спортните събития, влючително водещи лекари и асоциации, които предложиха всички бойни събития да бъдат отложени.

Може би просто някой трябва да им покаже как да се правят по подходящия начин.

"Всеки го е страх да бъде пръв," обясни Уайт. "Реалистично погледнато единствения, освен мен, който не го е страх е Винс Макмеън. Винсе изобщо не е спирал. Той намира решения - без публика и прави всичко възможно неговите хора да са в безопасност. Всеки го е страх да бъде пръв. В момента ни трябва лидерство. Трябват ни хора, които да намират решения. Да се криеш у дома си не е решение. Разбирам го, трябва да го прави. Следваме всичко, което ни казват, но на какъв етап трябва да започнеш да се връщаш към нормалния живот? Ако държиш хората твърде дълго в дома им, без забавления, хората ще почнат да губят разсъдъка си. Трябва да започнем да измисляме решения... и точно това правим. Ще държим всички в безопасност."

Макмеън, управителя на кеч организацията WWE, организира WrestleMania 36 миналия уикенд, но с няколко ключови разлики. Повечето от срещите бяха на запис от преди две седмици, а тези които бяха на живо, бяха от тренировъчната зала на организацията в Орландо.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес