Зареждане

Дейна Уайт към Фейбър: Защо продължаваш да се биеш ?

Дейна Уайт към Фейбър: Защо продължаваш да се биеш ?
Публикувано на: Декември 16, 2019 в 09:11 ч
Дейна Уайт не може да разбере причината, която кара 40-годишният Юрая Фейбър все още да се бие. Членът на Залата на славата се завърна миналия уикенд и показа голямо сърце, но загуби с нокаут от Пьотр Ян в третия рунд. Бившия претендент за титлата се надяваше, че ще победи и ще получи шанс за титлата, но това не се случи.

Президента на UFC знае, че Фейбър има всичко, което му трябва, за да живее без битките в клетката, но не разбира защо той продължава да се бие. Дейна намекна, че иска Юрая отново да се оттегли от ММА и го посъветва да говори с близките си. Ето какво сподели Дейна пред медиите за Фейбър:


Юрая изглеждаше добре тази вечер. Той не иска да чува, че вече е стар, но за съжаление е такъв. Той се завърна и победи, въпреки че малко хора го очакваха. Фейбър изглеждаше добре срещу Ян преди той да започне да го удря здраво. Юрая е корав, добър и завършен боец. 

Той не е тук, за да се бие със слабаци и най-вероятно ще му дадем още битки. Той се бие с най-добрите в света. Защо го прави ? Той е легенда и е постигнал всичко в спорта. Има зала и пари пари. Има добро семейство и бизнес. Защо продължава да се бие ? Това е нещо, което трябва да обсъди със семейството си. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес