Зареждане

Derrick Lewis оцеля и нокаутира Alexander Volkov в края на третия рунд

Derrick Lewis оцеля и нокаутира Alexander Volkov в края на третия рунд
Публикувано на: Октомври 7, 2018 в 06:09 ч
Derrick Lewis се изправи срещу Alexander Volkov в битка от тежка категория на събитието UFC 229, което се провежда днес във Вегас. В първия рунд Volkov натисна сериозно Lewis и беше близо до това да го нокаутира, но Lewis започна да се държи за окото и без рефера да е дал сигнал Volkov спря да се бие. Lewis все пак се възстанови и двамата отново запчонаха, като руснака доминираше. Във втория рунд Volkov отново доминираше, а Lewis дишаше тежко е си личеше, че е изморен.

На почивката от отбора на Lewis му казаха, че губи двубоя и трябва да натисне здраво. В третия рунд Volkov отново беше по-активен и предпочиташпе да държи Derrick на дистанция с удари с крака. Lewis опитваше да скъси дистанцията, но Volkov успяваше да избяга. Изненадващо, но 11 секунди преди края на битката Lewis вкара мощен десен в брадичката нa Volkov, който се сгромоляса на земята и Lewis продължи да го налага докато рефера прекрати срещата.

С тази победа Derrick Lewis навлиза в серия от 3 поредни победи. В интервюто след битката той сподели, че не иска още шанс за титлата, въпреки че е в топ 3. Причината поради която не иска да се бие за титлата е че трябва да поработи първо върху неговото кардио.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес