Зареждане

Demetrious Johnson: В Азия има много по-голям интерес към мен

Demetrious Johnson: В Азия има много по-голям интерес към мен
Публикувано на: Август 2, 2019 в 09:09 ч
Легендата Demetrious Johnson влиза в клетката на ONE след броени часове, за да се бие срещу Tatsumitsu Wada (21-10-2) на събитието ONE Championship 99: Dawn of Heroes в Манила. Битката между двамата ще бъде полуфинал от турнира в категория муха и победителя ще направи нова крачка към титлата в организацията. Дълги години DJ властваше в категория муха на UFC, но организацията не го рекламираше и нямаше голям интерес към него. Сега обаче в ОNE е различно и той споделя, че в Азия има по-голям интерес към него:


Чувствам повече любов към мен от феновете в тази част на света. Много от бойците и хората в тази страна са сходни физически с мен. Мога да кажа, че на 100% има повече интерес към мен тук, когато се бия. Мисля, че ONE вършат много добра работа с рекламата на категорията и хората се вълнуват от битките ми. Азия е дом на ММА. 

Нямам нищо против да не съм главна битка, защото се бия зад страхотни бойци като Jonathan Haggerty, Martin Nguyen и други. Оглавявал съм много добри събития в миналото и мисля, че някой ден ще се бия в главна битка в ONE Championship. Аз съм ново момче и трябва да си извоювам пътя към светлините на прожекторите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес