Зареждане

Дъстин Порие се цели в Бенейл Дариуш

Дъстин Порие се цели в Бенейл Дариуш
Публикувано на: Ноември 16, 2022 в 00:00 ч
Дъстин Порие излезе победител в битката с Майкъл Чандлър в UFC 282 и сега се е насочил към следващата си жертва - Бенейл Дариуш.

„Това е двубой, който има много смисъл“, каза Поарие. „Бенейл си спечели вниманието и отстрани някои здрави бойци и изглеждаше страхотно, докато го правеше.

Ще видим, не съм против. В крайна сметка всичко зависи от UFC и моята времева рамка – кога искам да се върна.

Мисля, че това ще е страхотен мач. Мисля, че той заслужава топ мач.”

В момента Порие е класиран под номер 2 в леката категория, едно място зад Чарлз Оливейра, който го победи чрез събмишън в сблъсъка им за титлата в края на миналата година.

Що се отнася до Дариуш, той вече е класиран под номер 4 в дивизията след победа над Матеуш Гамрот на UFC 280. Това прави текущата му победна серия до осем битки, така че, както спомена Порие, със сигурност има смисъл той да има сериозен съперник при следващия си двубой, което може да отвори път към спор за титлата, ако той излезе победител.

Другата опция за Порие на този етап би бил номер 3 в ранглистата Джъстин Гейджи, но "The Diamond" вече има победа над него с технически нокаут през 2018 г., така че въпреки че това все още ще бъде много интересен реванш, желанието на Порие да се бие с нов противник в печеливша серия като Дариуш е разбираем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес