Зареждане

Дъстин Порие с тежък нокаут над Беноа Сен Дени

Дъстин Порие с тежък нокаут над Беноа Сен Дени
Публикувано на: Март 10, 2024 в 07:26 ч
Дъстин Порие нокаутира тежко Беноа Сен Дени. Двамата се срещнаха в подглавната битка на UFC 299, което се провежда в Маями, Флорида. Двубоят беше част от лека категория на организацията. Порие спечели с нокаут във втория рунд.

В началото двамата размениха лоу кикове, след което Сен Дени опита събаряне. Порие веднага скочи за гилотина, но Сен Дени се измъкна и го залепи за мрежата. Беноа търси гърба на Порие, след като му нанесе удари. Комбинация от Сен Ден, който пак търси събаряне.

Той успява да избегне още една гилотина и вкарва комбинация. Тежък десен от Порие и двамата влизат в клинч. Порие събаря Сен Дени, който пробва кимура. Двамата се изправят и този път Сен Дени пробва събаряне, но пак Порие го среща с гилотина.

Дъстин не постигна успех и сега Сен Дени опитва да го събмитне, но не успява. Във втория рунд Дъстин нарани Сен Дени с десен и заключи гилотина, но пак не успя. Битката се пренесе на земята, където Сен Дени опита събмишън, но Порие се измъкна и се изправи.

Серия от леви от страна на Порие. Дясно кроше и ляв прав разклащат Сен Дени. Беноа е в режим на оцеляване и опитва събаряне, но Порие се защитава с гилотина. Двамата се разделят, след което Дъстин праща Сен Дени в тежък нокдаун с дясно попадение.

Последва още един десен на земята и Сен Дени е нокаутиран тежко. С тази победа Порие се връща към победите в UFC. Сен Дени се разделя със серия от 5 поредни победи.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес