Зареждане

Дъстин Порие няма нищо против 4-та битка с Конър Макгрегър

Дъстин Порие няма нищо против 4-та битка с Конър Макгрегър
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 08:00 ч
Дъстин Порие няма нищо против да направи 4-та битка с Конър Макгрегър.

"Диаманта" е готов да се бие с ирландеца, за да му затвори устата веднъж завинаги. Двамата се биха 3 пъти, като първата им битка беше в категория перо през 2014 година. Тогава Макгрегър спечели с нокаут в първия рунд. В началото на 2021 година видяхме втората им битка, която се проведе в лека категория.

Дъстин спечели с нокаут във втория рунд, след което се разбраха за трилогия. Третата битка се случи през юли 2021 година. В срещата Конър си счупи крака и загуби с технически нокаут в първия рунд. Наскоро ирландската суперзвезда сподели, че четвъртата битка е неизбежна, защото сметките им не са уредени все още.

Дъстин е готов, въпреки че няма нужда от Макгрегър.

„Напълно възможно е да се съглася на четвърта битка с Конър, за да му затворя устата веднъж завинаги. Но дори и да го победя отново, то той ще продължи да бърбори. Да видим. Независимо дали битката му с Чандлър е официална или не, какво се случва ? 

И аз като вас не знам какво става там. Но съм сигурен, че това ще бъде огромна битка. Сега имаме резултат 2-1 в моя полза. Честно казано, не виждам причина да се бия отново с него, но това определено ще бъде голямо събитие.“, каза Порие в интервю за ESPN.

Има ли смисъл от от Порие - Макгрегър 4 ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес