Зареждане

Дъстин Порие: Махачев не е Супермен! Ще има изненада

Дъстин Порие: Махачев не е Супермен! Ще има изненада
Публикувано на: Май 16, 2024 в 16:00 ч
Ислам Махачев не е Супермен, така че може да бъде победен, твърди Дъстин Порие. "The Diamond" не изключва победа с гилотина, както и нокаут.

Мнозина гледат на Дъстин като на значителен аутсайдер в битката. Той обаче има още по-голямо желание да изненада всички в битката за титлата. Дъстин и Махачев оглавяват събитието UFC 302, което ще се проведе Ню Джърси през юни. 

Порие се би няколко пъти за титлата, но не успя да я спечели. Това явно ще е последен шанс за него, така че той смята да вложи всичко в него. Сега Дъстин е уверен преди битката и обещава изненада:

„Всички ще бъдете изненадани на 1 юни. Разбира се, слушам Махачев и възприемам как той говори за мен. Без съмнение той не е единственият, който смята, че ще бъда лесна плячка за него, но аз съм още по-мотивиран да опровергая него и всички съмняващи се. Много хора не ми повярваха срещу Беноа Сен Дени и всички знаем как се получиха нещата. 

Махачев не е Супермен. Граплингът му е невероятен, но все още не вярвам, че е толкова добър, колкото Хабиб Нурмагомедов. Той се присмива на моята гилотина, но може просто да го хвана с нея. И мога да го ударя в стойка. 

Този мач е много по-отворен, отколкото си мислите. През годините натрупах много опит, който ще използвам в тази битка. Можете да очаквате изненада.“, сподели Порие

Ще успее ли Дъстин да спечели титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес