Зареждане

Дъстин Поирие: Битката ми с Конър трябва да е за титлата

Дъстин Поирие: Битката ми с Конър трябва да е за титлата
Публикувано на: Ноември 25, 2020 в 09:33 ч
Ако решението на Хабиб Нурмагомедов да се оттегли от спорта е истина, Дъстин Поирие счита, че на леката категория ще ѝ трябва нов шампион. И той може да бъде излъчен в двубоя му с Конър Макгрегър.

Поирие има насрочен двубой с Макрегър в UFC 257 на 23 януари.

Нурмагомедов обяви, че прекратява ММА кариерата си, след като победи Джъстин Гейджи в UFC 254 през октомври. Президентът на организацията, Дейна Уайт, обаче бе категоричен, че ще видим "The Eagle" отново в клетката поне още веднъж.

Вижте също: Хабиб: Приключих с ММА - отдавам се на овце и крави

Поирие обаче си прави планове, ако шампионът наистина се пенсионира.

"Мисля, че ако Хабиб се е оттеглил и няма да се връща, то аз съм следващия наред за титлата и предстоящия ми двубой може да е шампионски," сподели Поирие. "Той може да е за титлата. Мисля, че има смисъл. Дейна казва едно, Хабиб казва друго. Кой знае каква е истината? Времето ще покаже.

Категорията трябва да продължи напред."


Независимо дали битката в UFC 257 ще е шампионска или не, Поирие знае, че златото не е далеч от него. Ако успее да победи Макгрегър и това не му донесе титлата, то следващия двубой ще го направи.

"Ако тук залогът няма да е титлата, то тя ще бъде в следващия ми двубой. След като победя Конър, следващата ми битка ще бъде за шампионското място."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес