Зареждане

Хабиб: Приключих с ММА - отдавам се на овце и крави

Хабиб: Приключих с ММА - отдавам се на овце и крави
Публикувано на: Ноември 20, 2020 в 02:00 ч
Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов твърди, че окончателно е приключил с ММА. 32-годишния боец победи Джъстин Гейджи в края на миналия месец в Абу Даби и увеличи статистиката си на 29-0 в ММА. "The Eagle" остана шампион в лека категория, защото Дейна Уайт е убеден, че той ще се върне, за да търси 30-0 в ММА.

Това обаче няма да се случи, защото Хабиб е решен да завърши своето образование и ще се отдаде на животните в своята ферма. Той спечели много пари за кратко време и вярва, че е постигнал всичко, което е искал в бойните спортове. Ето какво сподели Хабиб в интервю за Rt Sport:

Може да се биеш до 40-годишна възраст, но трябва да има цел. Моята цел беше да стигна до върха и го направих. Нямам друг интерес в ММА. Следващата година ще завърша моето образование. Искам да отделя повече време за учене и да завърша магистратура. 

Купил съм овце, имам склонност да се занимавам с фермата си. Бих искал да се развивам малко в тази област. Имам бик, телета и крави. Бих искал да участвам в неща, в които мога да донеса полза. Не е нужно да е в политика. В момента мога да донеса полза, без да съм политик и това ми стига.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес