Зареждане

Дъстин Поарие: Не искам отмъщение над Макгрегър, а титлата

Дъстин Поарие: Не искам отмъщение над Макгрегър, а титлата
Публикувано на: Януари 8, 2021 в 06:00 ч
Бившият временен шампион в лека категория Дъстин Поарие не се вълнува от отмъщението над Конър Макгрегър, а от титлата в категорията. В края на месеца ще видим втора битка между тях. Двамата бивши шампиони оглавяват UFC 257, което ще се проведе в Абу Даби. През 2014 година двамата бяха младоци с големи мечти и направиха една битка в категория перо.

Тогава Макгрегър победи с нокаут за по-малко от 2 минути и спечели бонус. Сега обаче много вода изтече откакто гледахме тази битка. И двамата много са се подобрили, а залогът е огромен. Победителя от срещата ще може да претендира за титлата в лека категория. "The Diamond" е готов да запише победата, но най-важно си остава титлата:

Тук не става въпрос за това да му го върна. Това не е битка, в която да търся отмъщение. Разбира се, тези неща са страхотни. Излизам там и го бия, всичко това е част от този сюжет. Това са неща, над които ще помисля и ще бъда доволен, но това не е движещата сила. 

Воден съм от основната цел, която е да стана световен шампион, да бъда най-добрият. В тази битка има толкова много история. Станах временен шампион, смених категории и сега пак ще се бием. 

Има много неща в тази битка и знам какво значи победата за мен, моето наследство, семейството и финансите. Знам какво идва с победа и съм готов да понеса тази тежест в този момент от кариерата си.

Ще успее ли Дъстин да победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес