Зареждане

Darren Till: Плаках като бебе след загубата от Woodley

Darren Till: Плаках като бебе след загубата от Woodley
Публикувано на: Октомври 24, 2018 в 18:03 ч
Спрягания за сигурен нов шампион Darren Till беше непобеден в клетаката и Dana White залагаше много на него преди битката му с Tyron Woodley. За никого не е тайна, че Dana изобщо не харесваше Woodley и дори не го поздрави след победата над Till. Dana умираше от желание Till да победи, но той се провали и призна, че е плакал като бебе след първата си загуба:

Целта ми винаги е била да бъде най-добрия боец в света и да загубя от Tyron Woodley по такъв начин беше трудно за мен. Бях унизен и ме беше срам да погледа хората в очите, но в крайна сметка аз загубих, а не някой друг, защото аз съм този, който влиза и се бие. Аз винаги тренирам здраво и давам всичко от себе си и загубата беше тежка и плаках много в съблекалнята след нея.

Прибрах се и въпреки че съм вече възрастен - плаках като бебе. Беше ми доста тежко, но няма как да живея в миналото и това не е края на света. 

Till беше победен от Woodley с D'Arce choke във втория рунд и това беше първа загуба за него. В момента той се колебае дали да остане в полусредна категория или да се качи в средната.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес