Зареждане

Дарън Тил: Няма да се оттеглям, но ще си почина от UFC

Дарън Тил: Няма да се оттеглям, но ще си почина от UFC
Публикувано на: Декември 12, 2022 в 14:00 ч
Дарън Тил вярва, че ще продължи да се бие, но има над какво да разсъждава след третата си поредна загуба. 

Тил беше събмитнат в третия рунд от Дрикъс дю Плеси на UFC 282, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. След напълно доминантен начален рунд за дю Плеси, Дарън успя да обърне нещата във втория по време на битката. В крайна сметка Тил загуби със събмишън.

За съжаление стана ясно, че Дарън е скъсал връзки в коляното. Сега с рекорд от 1-5 в последните си 6 изяви в октагона на UFC, Тил коментира загубата. 

Ето какво каза Дарън:

„В този живот не винаги получаваш това, което искаш. Трудно е. Сега съм на 29 години. Аз съм на върха на спорта от 2017 година. Влязох в UFC през 2015 година. Не съм пенсионер, това не е реч за оттегляне от ММА. 

Аз съм на 29, би било глупаво да го направя. В момента губя. Просто искам да кажа, независимо дали ме обичаш или ме мразиш – съжалявам. Опитах се да направя шоу.

Наистина тренирам, може би тренирам твърде много. Тренирам като глупав човек. През последните 18 седмици дадох всичко от себе си и винаги съм давал всичко от себе си на този спорт. 

Сега не знам какво да правя, но мисля, че ще имам малко почивка от UFC. Просто ще преосмисля нещата. Не съм пенсионер, искам да се бия. Искам да се бия догодина, но сега просто искам да прекарам Коледа със семейството си.", каза Тил.

Трябва ли Дарън да се оттегли от ММА ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес