Зареждане

Дарън Тил има контузия в коляното 10 седмици преди загубата от Брънсън

Дарън Тил има контузия в коляното 10 седмици преди загубата от Брънсън
Публикувано на: Септември 8, 2021 в 08:47 ч
Според коментар от Майкъл Биспинг, Дарън Тил е имал сериозна травма, която е изиграла своята роля в загубата на англичанина от Дерек Брънсън в UFC Vegas 36.

Вижте също: Дерек Брънсън доминира и удуши Дарън Тил

Биспинг сподели за контузията след двубоя на 4-ти септември.

"Отидох в съблекалните за да видя Дарън след битката," сподели Биспинг. "Той беше много разочарован, но се държа мъжки. Беше му кофти, напълно разбираемо. Бях около 30 минути при него и си говорихме, давах му някои съвети. Може би тук ще издам малко тайна, но той имаше травма преди битката. Той скъса предна кръстна връзка на коляното си 10 седмици преди двубоя и изобщо не спомена нищо за това."

Късането на връзки е често срещано в ММА, а възстановяването от подобна травма е доста бавно. 10 седмици са малко време за хубаво зарастване на скъсване, особено ако колената продължават да се натоварват с тренировки.

Тил лично не е потвърдил контузията, но и едва ли ще го направи.

"Това не е извинение, а причина," продължи Биспинг. "Той изобщо не е споменавал за това. Сигурен съм, че и Дерек е минал през някакви травми. Но определено контузия от този тип няма как да не ти повлияе на представянето. Но няма как и да пренебрегнем показаното от Дерек Брънсън. Дарън сам поиска да се изправи срещу него."

Брънсън доминира над Тил и в третия рунд успя да го удуши. Това бе втора поредна загуба за Тил и четвърта в кариерата му в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес